Met sprongen vooruit groep 3/4 vervolg
Leerjaar: 2024-2025
Ondervoorbehoud

Locatie nog niet bekend

25 plekken vrij

U kunt de vervolgcursus alleen volgen als u de basiscursus groep 3/4 heeft gevolgd.

In de vervolgcursus groep 3/4 van vier bijeenkomsten verdiept u zich in het omgaan met contexten en u maakt een didactische kaart. U krijgt zowel voor binnen als buiten extra activiteiten om het oefenen van de basisonderdelen aantrekkelijk te houden. Ook komt de leerlijn van het vermenigvuldigen en delen aan de orde, geïllustreerd door middel van oefeningen en spellen die u direct de volgende dag kunt inzetten. 

Over De Cursus

In de derde bijeenkomst komt de leerlijn Leren klokkijken aan de orde. De leerlijn wordt aan de hand van lessen en spellen verduidelijkt. Tijdens een meewerkpracticum ervaart u hoe leerlingen via klokleggen, kloklopen en kloklezen op een speelse, effectieve manier leren klokkijken, zowel op een wijzerplaat als viercijferige positieklok. Het eigen lichaam en het laten maken van eigen producties spelen daarbij een belangrijke rol. 

Er zijn vier bijeenkomsten. Op de website Julie Menne Instituut - Met Sprongen Vooruit kunt u zien waar wanneer de cursus wordt gegeven.
Indien u wilt deelnemen aan een cursus van Met Sprongen Vooruit graag een mail sturen naar academie@sooog.nl.
Wilt u in de mail vermelden voor welke cursus u zich wilt aanmelden en op welke locatie u wilt deelnemen aan de cursus. 

Contact

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het scholingsaanbod op deze site niet compleet is en daarmee niet aan ieders wensen kan voldoen. Mocht u specifieke wensen hebben schroom dan niet om dit aan ons door te geven via ons mailadres: academie@sooog.nl. Wij kunnen dan bekijken of er meer belangstelling voor is en of we dit alsnog kunnen toevoegen.

De cursussen zullen veelal op woensdagmiddag of na schooltijd gegeven worden op één van de scholen van SOOOG. De exacte data, tijden en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website. Indien u zich heeft aangemeld voor een training, ontvangt u automatisch een mail met daarin de data, tijd en locatie.