Weerbaarheidstraining
Leerjaar: 2024-2025
Ondervoorbehoud

Budocentrum Chikara, Bovenburen 104b, 9675 HH in Winschoten.

47 plekken vrij

Ben je leerkracht of intern begeleider en wil je graag weerbaarheidstrainingen kunnen geven binnen je school? Dan is daar nu de mogelijkheid voor.  

Over De Cursus

De vraag naar weerbaarheidstrainingen is groot en er zijn maar weinig trainers die deze trainingen kunnen geven. Daarom hebben de gemeente Oldambt en de gemeente Pekela de handen ineengeslagen om leerkrachten en IB-ers geheel kostelosst op te leiden tot Hero Trainer. Er zijn drie verschillende cursussen:

1. HERO Weerbaarheid
2. HERO Boxing
3. HERO Skills

Kies de cursus due het beste bij jou en jouw doelgroep past. Het zijn allemaal praktische cursussen met een uitgebreid handboek met alle oefeningen en een uitgewerkt lesplan waarmee je direct aan de slag kunt. 

Eind september starten de eerste cursussen weer. Voor alle cursussen geld een bepert aantal deelname plaatsen. VOL=VOL!
Kijk voor alle informatie over de cursussen, cursusdata en inschrijven op www.herotrainingen.nl

LET OP! Je moet je zelf inschrijven voor deze cursus via:

www.herotrainingen.nl

Contact

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het scholingsaanbod op deze site niet compleet is en daarmee niet aan ieders wensen kan voldoen. Mocht u specifieke wensen hebben schroom dan niet om dit aan ons door te geven via ons mailadres: academie@sooog.nl. Wij kunnen dan bekijken of er meer belangstelling voor is en of we dit alsnog kunnen toevoegen.

De cursussen zullen veelal op woensdagmiddag of na schooltijd gegeven worden op één van de scholen van SOOOG. De exacte data, tijden en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website. Indien u zich heeft aangemeld voor een training, ontvangt u automatisch een mail met daarin de data, tijd en locatie.